top of page
Coaching_2.jpg
Ruimte voor meer

Stel je jezelf de laatste tijd steeds vaker de vraag: is dit alles? Ben je succesvol en zit je goed in je vel, maar wil je bepaalde talenten verder ontwikkelen? Zit je vast in een dagelijkse sleur en lukt het je maar niet daaruit te geraken? Vind je het moeilijk om te kiezen uit al die mogelijkheden? Worstel je met vragen over je loopbaan, je relatie(s) of over het leven? Is het soms zo druk in je hoofd dat je er ’s nachts niet van slaapt? En begint het dan de volgende dag allemaal weer van voren af aan?

Slapeloze nachten zijn vaak het begin van een positieve verandering.

(H)erkenning is de eerste stap. Dat je verder kijkt dan jezelf of je eigen omgeving en hulp zoekt bij het beantwoorden van zulke vragen, is de volgende stap. Ruimte voor Meer is gespecialiseerd in het bieden van hulp bij deze levensvragen. Noem het life coaching, hulp bij 20'ers-twijfel of het 30′ers-dilemma, studie- of loopbaanbegeleiding. Hoe je het ook noemt, het gaat om die ene fundamentele vraag: ‘hoe word ik gelukkig(er) (met mezelf)?’

Het antwoord op die vraag is voor iedereen uniek. De weg om tot dat antwoord te komen voor eenieder verschillend. De enige regel is dan ook dat er geen regel is, zoals niemand ieder is, en ieder-één. Ruimte voor Meer begrijpt dat als geen ander. Wil jij ook aan de slag met de belangrijke thema’s in jouw leven? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Meer over
bottom of page