top of page
Homepage_4.jpeg
CALL

Onze samenleving is meer dan ooit in beweging. Polarisatie, complexiteit en verwarring zijn kenmerkend voor de transitiefase waarin we ons bevinden. Dit vraagt om nieuwe wegen en een nieuw soort leiderschap. CALL, het Centre for Authentic Leadership and Learning, speelt hierop in met een uitgebreid en divers aanbod voor leiders uit het bedrijfsleven, de wetenschap, overheid en non-profit organisaties.

Binnen CALL ben ik als programmabegeleider, als trainer en als coach verantwoordelijk voor leiderschapsprogramma Young CALL. 

Young CALL is geen traditionele training, maar eerder een ontdekkingsreis. Een mogelijkheid om, even buiten de waan van de dag, stil te staan bij hoe jij als persoon functioneert en hoe je van waarde wilt zijn voor jouw organisatie en voor de wereld. Leidinggeven aan anderen begint immers pas echt wanneer je bewust leiding geeft aan je eigen leven. Dat is waar Young CALL voor staat, persoonlijk leiderschap in optima forma.

Het programma bestaat uit een intakegesprek, vier modules van twee dagen en een natuurmodule. Wil je meer informatie? Voel je vrij om contact op te nemen!

Meer over
bottom of page