top of page
Coaching_1.jpeg
Training

Ben je als team en organisatie bereid om alles aan te kijken wat zich aandient, ook datgene waar wij mensen liever van wegkijken? Zijn jullie bereid om elkaar in alle openheid te leren kennen? Durf je jezelf in dat proces te laten kennen?

Ik help organisaties bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschapstrajecten voor hun teams en medewerkers.

Soms zijn dit langdurige trajecten, voor grote groepen, soms richten ze zich op het individu en is het kort en intensief. Altijd op maat gemaakt. Ik geloof met hart en ziel in het feit dat om verandering te borgen, het benodigd is om te kijken naar de volgende vier universele dimensies:

  • De fysieke dimensie;

  • De emotionele dimensie;

  • De mentale dimensie;

  • De spirituele dimensie.

 

Deze vier ontwikkelwegen vormen een samenhangend geheel, die onderling in balans moeten zijn om tot effectief (persoonlijk) leiderschap te kunnen komen. Ik kijk altijd naar hoe deze vier dimensies samen kunnen komen in de ontwikkeling van de mens, het team en de organisatie. Daartoe werk ik samen met op hun vakgebied gerenommeerde coaches en trainers. Denk bijvoorbeeld aan een systemisch expert, een haptonoom, een ademhalingsexpert, maar ook een bokstrainer, een danstrainer en een expeditiecoach die de natuur gebruikt als katalysator voor persoonlijk leiderschap. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever.

Meer over
bottom of page