top of page
Homepage 10.jpeg
Tarieven

Wil je kijken of er aanleiding is voor een coachingstraject, of een gevoel krijgen bij Ruimte voor Meer? Of heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek? Maak een afspraak! Het maken van een afspraak is in overleg mogelijk op alle dagen van de week behalve op dinsdag.

'In principe' worden de volgende uurtarieven gehanteerd: 

  • Particulier tarief: €99

  • ZZP tarief: €139

  • Zakelijk tarief: €199

Hierbij dient te worden vermeld dat Ruimte voor Meer de zienswijze hanteert dat iedereen in aanmerking zou moeten komen voor coaching, ongeacht zijn/haar inkomsten. Mocht geld een obstakel zijn, aarzel vooral niet om contact op te nemen. Daar komen we wel uit.

Het tarief wordt tijdens het kennismakingsgesprek afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen ook eventuele vergoedingen als gevolg van aftrekbaarheid voor de belasting ter sprake komen. 

Contact

Mijn vaste coachingsruimte bevindt zich in Bunnik. Het ligt daar achter een woonhuis, je kunt je fiets of auto gewoon op het pad of aan de weg zetten, en langs het huis doorlopen naar achteren, naar daar waar het licht brandt.

Reageer hier, je krijgt altijd binnen
24 uur reactie.

Ik zal zo snel mogelijk op je bericht reageren!

Anker 1
bottom of page