top of page
5E054AD7-7462-4054-8FFA-89CA1992F037_1_102_a.jpeg

Mijn referenties

Referenties

'Je hebt mij veel geleerd en mij heel voorzichtig weer het leven teruggegeven wat ik kwijt was.' 

Ik ben trots op waar ik gekomen ben! Zonder jouw hulp en begeleiding was dit mogelijk niet gelukt en ik ben je daarom nog steeds dankbaar. Je hebt mij veel geleerd en mij heel voorzichtig weer het leven teruggegeven wat ik kwijt was. Dankjewel voor je hulp, ik zal het nooit vergeten.

'Af en toe meen ik de door Joris aangereikte spiegel niet meer nodig te hebben, maar daar kom ik altijd op terug.' 

Toen ik bij Joris binnenkwam dacht ik te zijn vastgelopen in werk en carrière. Wat wilde ik in de toekomst doen? Die vraag legde ik zo’n beetje op tafel. In het coachingstraject dat volgde hield Joris mij, zonder oordeel, een spiegel voor. Of, beter gezegd: hij leerde mijzelf een spiegel voor te houden. Tijdens de gesprekken stelde hij regelmatig een open vraag die ik op dat moment als irrelevant, of niet interessant beoordeelde. Maar juist die vragen openden in de dagen erna bij mij een opening naar reflectie. Ik ging er gesloten in, en kwam er meer open uit. Dat heb ik als bevrijdend ervaren. De door Joris aangereikte boeken uit zijn reuzenboekenkast hebben me ontzettend geholpen. Van die zelfhulpboeken waarvan ik vooraf jeuk kreeg; ze bleken toch écht voer voor reflectie, in combinatie met de interessante gesprekken.

Joris heb ik als een warme persoonlijkheid ervaren, oprecht en zonder oordeel. Een uitstekend luisteraar, of eigenlijk observator. Af en toe meen ik de door hem aangereikte spiegel niet meer nodig te hebben, maar daar kom ik altijd op terug.

'Ik heb door (chronische) depressies de nodige therapie achter de rug en alsnog heb ik met Joris nieuwe dingen over mezelf geleerd.'

Ik kwam bij Joris terecht met veel dromen, vragen en ambities maar ik had moeite om het juiste pad te vinden dat ik moest bewandelen. En zo hebben Joris en ik letterlijk gewandeld :-) Wat zo prachtig is, is dat Joris echt met je mee loopt, als een soort geweten dat over je schouder meekijkt en met je meekijkt naar jouw situatie(s). Onverbiddelijk eerlijk, een echte spiegel. Die had ik soms nodig om tot een diepere laag te komen. Wat heeft het me gebracht? Het heeft me vooral dichter bij mezelf gebracht; en de uitkomst is dat ik acties kon ondernemen die dichtbij mijzelf lagen en me een trots gevoel geven over mijzelf. Ik heb door (chronische) depressies de nodige therapie achter de rug en alsnog heb ik met Joris nieuwe dingen over mijzelf geleerd.

Joris is een ongelooflijk warm persoon, ik heb gelachen en gehuild. Het was mooi en Joris, jou ben ik dankbaar dat je dit stukje van mijn pad hebt meegelopen. Ik weet welke weg ik in ga slaan, sterker nog: die ben ik al ingeslagen! Dankjewel en vanzelfsprekend raad ik Joris van harte aan.

'Ik zou Joris aan iedereen aanraden; de eerste kennis van mij heeft al iets met hem afgesproken.' 

Mijn verhaal met Joris begon nadat mijn toenmalige praktijkondersteuner mij het advies had gegeven om met een burnout-coach in gesprek te gaan. Hij wist me te vertellen dat er in Utrecht genoeg mogelijkheden waren! Dezelfde avond ben ik begonnen met mijn zoektocht, iemand vinden die voldeed aan de eisen die ik had. Dichtbij, vakbekwaam en beschikbaar. Die zoektocht heeft niet lang geduurd, ik sprak Joris dezelfde week nog telefonisch, had gelijk het idee dat er een zogeheten klik was en hij was snel beschikbaar om mij te helpen. Hij nodigde mij uit om langs te komen en al gauw waren wij met elkaar aan het sparren over mijn ontwikkeling, geschiedenis en mijn toekomst tijdens onze wandelingen door de omringende natuur van Bunnik. 

 

De approach van Joris vond ik heel fijn; hij neemt de tijd voor je en doet zijn best om zichzelf in jouw situatie te verplaatsen. Door middel van zijn eigen verhalen, te sparren over gedachten/herinneringen/emoties en leesmateriaal mee te geven, merk je al gauw dat puzzelstukjes op hun plaats vallen. Verder is de aanpak die hij gebruikt heel laagdrempelig en daadkrachtig. Door middel van samen wandelen en praten kan je blijkbaar al heel ver komen met je eigen problematiek. Ik kijk in positieve zin terug op de tijd en aandacht die ik van hem gekregen heb en zou hem iedereen aanraden; de eerste kennis van mij heeft al iets met hem afgesproken. 

Nieuw

Nieuw

Mijn klanten

bottom of page