top of page
Homepage_3.jpeg
Coaching

Je bent gewend om dingen op een bepaalde manier aan te pakken. Een manier die je altijd hielp bij het oplossen van problemen. Tot nu. Want opeens merk je dat je tegen een blokkade oploopt. Dat de wijze waarop je iets altijd gedaan hebt, nu niet meer werkt.

Bevind je je op een kruispunt in je leven?

Heb je de grens van het maximale bereikt, maar wordt er nog meer van je gevraagd? Heb je schijnbaar alles voor elkaar en blijft er maar iets knagen? Vraag je nog meer van jezelf? Of heb je juist altijd gekozen voor de weg van de minste weerstand, maar heb je al jaren het knagende gevoel dat er meer potentie in je zit? Ervaar je een hoge druk, opgelegd door jezelf of door anderen? Wil je je eigen dromen verwezenlijken in plaats van te leven naar de verwachtingen van anderen? Heb je behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf om zodoende meer inzicht in je eigen gedrag en je mogelijkheden te verkrijgen? Omdat we leven in een wereld waarin de mogelijkheden schier oneindig zijn, is de druk om het perfecte leven te leiden, en dus gelukkig te zijn, erg groot. Je kunt alles, dus is het je eigen schuld als je er niet van maakt wat je zou willen. Toch? Wil je terugkerende patronen doorbreken?

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan is coaching wellicht wat voor jou. Coaching is niets anders dan het begeleiden van de reis die iemand wil gaan afleggen. Er is geen mooiere koers dan je eigen koers. Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar die weg.

Meer over
bottom of page